Welkom thuis!!!

10 december 2016

Na vier zware weken in het Karolinska ziekenhuis in Stockholm is Daniël weer teruggekeerd uit Zweden. Op Schiphol stonden familie, vrienden en collega’s hem gisterenavond op te wachten om hem weer in de armen te sluiten. Zeer vermoeid, verzwakt maar o zo blij om weer terug te zijn laat Daan weten dat het goed met hem gaat. Hij wil nogmaals iedereen die hem op wat voor manier dan ook heeft gesteund ontzettend bedanken voor alle lieve kaarten, e-mails en facebook berichten die hij heeft ontvangen.

Het verdere revalidatietraject volgt Daniël in Nederland en zal nog maanden in beslag gaan nemen. Hoewel de eerste tekenen positief zijn, is het nog te vroeg om te zeggen dat de stamceltransplantatie zijn vruchten heeft afgeworpen. Dit blijft spannend en zal de toekomst moeten uitwijzen. Daan is weer een stap verder in zijn strijd tegen MS en ziet de toekomst in ieder geval met vertrouwen tegemoet.

 

14 15 16 daan_schiphol_ontvangst_1 daan_schiphol_ontvangst_2 daan_schiphol_ontvangst_3 daan_schiphol_ontvangst_4 daan_schiphol_ontvangst_5 daan_schiphol_ontvangst_6 daan_schiphol_ontvangst_7 daan_schiphol_ontvangst_8 daan_schiphol_ontvangst_9 daan_schiphol_ontvangst_10

1 Comment
 • jacques kesting.

  23 december 2016 at 17:41 Beantwoorden

  Wat een mooi welkom thuis !!
  Prettige kerstdagen en een voorspoedig 2017.
  Het gaat jullie goed.!

  GR Jacques,

Post a Comment